Radijacija live! – Ja potpuno trijezan umirem (*primer: domaći pop)

U želji da na najbolji način dočaramo budućim mladencima autentičnost izvođenja različitih muzičkih žanrova, koje možete čuti na našim nastupima, u prelepom ambijentu restorana Smokvica, snimili smo uživo nekoliko muzičkih spotova ( veliku zahvalnost dugujemo menadžmentu Arkadia venčanja ). Svaki od njih pripada različitom muzičkom pravcu i predstavlja ilustraciju kako zvuče ostale numere iz tog žanra. Veoma je važno da se ovde čuje razlika između popa, roka i narodne muzike, što domaćeg, što stranog, imaćete utisak da Vam na venčanju gostuju različiti bendovi, akcenat Radijacija uvek stavlja na autentičnost izvođenja! Recimo, da je to ono po čemu nas prepoznaju. Audio i video kvalitet je na zavidnom nivou i konačno, na naše veliko zadovoljstvo predstavlja najbliži internet opis benda u odnosu na živi nastup.

U wedding sezoni 2016., sarađujemo sa sjajnim Nenadom Jovanovićem, na obostrano zadovoljstvo, i nas i klijenata.

U ovom serijalu, urađeno je 6 spotova. Sve numere možete pogledati na našem YouTube kanalu ili kucanjem u pretrazi YouTube-a Radijacija Smokvica.

Sugestije, predlozi i kritike su dobrodošli, jer se iskreno nadamo da će i ovo biti još jedan uspešan korak dalje ka našem napredovanju u što boljoj ponudi za mladence jer epitet da smo veoma traženi bend za svadbe se mora stalno opravdavati visokim kvalitetom.

© 2014 Grupa Radijacija | Bend za svadbe i proslave