Radijacija live @Easy, @Smokvica, @Belwood (27 covers live!)

17. februar 2016. 9:37 u Vesti

U želji da na najbolji način dočaramo budućim mladencima autentičnost izvođenja različitih muzičkih žanrova, koje možete čuti na našim nastupima, u prelepim ambijentima restorana Easy, Smokvica i Belowood, snimili smo uživo nekoliko (27) muzičkih spotova u poslednjih nekoliko godina ( veliku zahvalnost dugujemo menadžmentima restorana ).
Svaki od njih pripada različitom muzičkom pravcu i predstavlja ilustraciju kako zvuče ostale numere iz tog žanra. Veoma je važno da se ovde čuje razlika između popa, roka i narodne muzike, što domaćeg, što stranog, imaćete utisak da Vam na venčanju gostuju različiti bendovi, akcenat Radijacija uvek stavlja na autentičnost izvođenja! Recimo, da je to ono po čemu nas prepoznaju. Audio i video kvalitet je na zavidnom nivou i konačno, na naše veliko zadovoljstvo predstavlja najbliži internet opis benda u odnosu na živi nastup.

U wedding sezoni 2018., nastavljamo saradnju sa sjajnim Nenadom Jovanovićem na obostrano zadovoljstvo, i nas i klijenata.

U najnovijem serijalu (2018), urađeno je 10 spotova. Sve numere možete pogledati na našem YouTube kanalu ili kucanjem u pretrazi YouTube-a.

Sugestije, predlozi i kritike su dobrodošli, jer se iskreno nadamo da će i ovo biti još jedan uspešan korak dalje ka našem napredovanju u što boljoj ponudi za mladence jer epitet da smo veoma traženi bend za svadbe se mora stalno opravdavati visokim kvalitetom.

radijacija-smokvica-vesti

© 2014 Grupa Radijacija | Bend za svadbe i proslave