Nova cover kompilacija (10 pesama) – live! 2018!!!

04. januar 2018. 8:57 u Vesti

U želji da na najbolji način dočaramo budućim mladencima autentičnost izvođenja različitih muzičkih žanrova, koje možete čuti na našim nastupima, u prelepom ambijentu restorana Easy, snimili smo uživo nekoliko muzičkih spotova ( veliku zahvalnost dugujemo menadžmentu restorana Easy ). Svaki od njih pripada različitom muzičkom pravcu i predstavlja ilustraciju kako zvuče ostale numere iz tog žanra. Veoma je važno da se ovde čuje razlika između popa, roka i narodne muzike, što domaćeg, što stranog, imaćete utisak da Vam na venčanju gostuju različiti bendovi, akcenat Radijacija uvek stavlja na autentičnost izvođenja! Recimo, da je to ono po čemu nas prepoznaju. Audio i video kvalitet je na zavidnom nivou i konačno, na naše veliko zadovoljstvo predstavlja najbliži internet opis benda u odnosu na živi nastup.

U wedding sezoni 2018., sarađujemo sa sjajnim Nenadom Jovanovićem na obostrano zadovoljstvo, i nas i klijenata.

U ovom serijalu, urađeno je 10 spotova, izuzuetno vokalno i svirački zahtevnih! Sve numere možete pogledati na našem YouTube kanalu ili kucanjem u pretrazi YouTube-a Radijacija @ Easy 2018.

Sugestije, predlozi i kritike su dobrodošli, jer se iskreno nadamo da će i ovo biti još jedan uspešan korak dalje ka našem napredovanju u što boljoj ponudi za mladence jer epitet da smo veoma traženi bend za svadbe se mora stalno opravdavati visokim kvalitetom.

Radijacija-novi-cover-album-2018-preview

© 2014 Grupa Radijacija | Bend za svadbe i proslave