Kutak za mladence

Poštovani mladenci i klijenti, preporučujemo da dobro i detaljno pogledate celokupnu ponudu na našem sajtu i sve njegove linkove i podlinkove, jer su na kvalitet ove web prezentacije uticali zahtevi, iskustva i kontakti sa ogromnim brojem bračnih parova i klijenata. Svako novo iskustvo sa Vama uticaće na pozitivne izmene na našem sajtu.
Dobrodošli u kutak za mladence!

slika-vencanje-kutak-za-mladence

Grupa Radijacija se uspešno dokazuje i na polju svadbenih svečanosti, širinom repertoara, dobrom svirkom i energijom, o čemu svedoče pozitivne reakcije na stotine zadovoljnih bračnih parova i njihove dalje preporuke!

slika-dekorativna-kutak-za-mladence

Zašto odabrati baš Radijaciju? - klikni za odgovor!

Zato što pored skupocene opreme, imamo iza sebe ogromno iskustvo i pozitivnu energiju koje je nemoguće kupiti bez dugog staža i više stotina zadovoljnih mladenaca i zato što pored kvaliteta svirke izuzetno vodimo računa oko organizacije i menadžmenta Vašeg venčanja!

Koliko članova broji Radijacija na svadbi? - klikni za odgovor!

Pored standardne četvorke, uvek su stalni saradnici pevačica i još jedan pevač, znači 6-oro muzičara, tri vokala (lead) i 1 prateći (back).

Da li je to ista ona Radijacija koja je žarila i palila u SKC-u i celom Beogradu devedesetih? - klikni za odgovor!

Da, naravno, to je jedna jedina originalna Radijacija i jako smo ponosni na taj period a posebno uvek koristimo priliku da se kad god je to moguće, zahvalimo svima koji su proveli sa nama deo svoje mladosti i poneli sa sobom nezaboravne uspomene iz tog perioda. (arhivski snimak)

instagram-logo-preview-400x400
*Pogledajte interesantne detalje sa naših venčanja na INSTAGRAM mreži, klikom na ikonu (gore) ili linkovane hashtagove (dole)
#gruparadijacija   #radijacijabend   #radijacija )

© 2014 Grupa Radijacija | Bend za svadbe i proslave